Karriär

Vill du arbeta på specialistbyrå i Stockholm?

Vi har för tillfället ingen vakans. Vi är dock alltid positivt inställda till att prata med dig med rätt erfarenhet (av tvistelösning/civilprocess), utbildning (jur. kand/master of laws) & intresse för vårt verksamhetsområde.

Skicka i så fall CV och ett kort personligt brev till nyttjobb (@) bostadsjuristerna.se

Beskriv gärna din erfarenhet av tvistelösning/civilprocess då detta är en viktig del av arbetet hos oss. Om din profil stämmer överens med det vi söker, kommer du att få en inbjudan till att träffa oss.

Vad får du?

 1. Många klientkontakter
  Detta är ett socialt jobb med många klientkontakter redan från start. Ett brett spektrum av ärenden innebär ständigt nya utmaningar, både vad gäller praktisk tvistelösning och juridisk analys.
 2. Du gör en verklig skillnad i våra klienters liv
  Som jurist hos oss kommer du snabbt märka att du gör en verklig skillnad i människors liv. Du kommer att bli en viktig del av ett snabbt växande företag.
 3. Vi vet att du vill utvecklas
  Vi gör därför upp en utvecklingsplan med alla våra medarbetare som innebär specialanpassade kurser i bland annat fastighets- och processrätt, byggnadsteknik och förhandling. Vi ser till att du har de rätta verktygen för att bli bäst på det du gör.
 4. Vi vill vara bäst
  För oss är det viktigt att vi kan erbjuda våra klienter de mest specialiserade och kompetenta juristerna men vi vill också kunna erbjuda kreativa lösningar och idéer. Vår målsättning är att vara Sveriges ledande byrå inom bostadsrelaterad juridik.
Stockholm