Karriär

Vill du arbeta på specialistbyrå i Stockholm?

Vi har ingen ledig tjänst just nu. Den senaste rekryteringen avslutades oktober 2023. Men skicka gärna en intresseanmälan till nyttjobb@bostadsjuristerna.se redan nu, så är du den första vi tittar på vid nästa rekrytering, innan vi går ut med annons.

Vad får du?

 1. Lyhördhet och utveckling
  Hos oss har vi en platt organisation med stor möjlighet till påverkan, gott stöd från kollegor och goda utbildningsmöjligheter. Vi ser till att du har de rätta verktygen för att kunna uppnå den fantastiska känslan av att vara en riktig expert på ditt område. Så här beskriver ett par av våra nuvarande medarbetare hur det är att jobba hos oss:
  ”Vad jag gillar med att jobba hos Bostadsjuristerna är att det finns möjlighet till utveckling och fördjupning inom ett ständigt aktuellt område och att alla här är experter.”
 2. Positiva klientkontakter
  Det är ett socialt jobb med många klientkontakter redan från start och som bostadsjurist har du möjlighet att göra verklig nytta i människors liv.
 3. Jobba med ett vinnande team
  Vi är ett team med varierande åldrar och bakgrund men har ändå, eller kanske just därför, god sammanhållning. Vi har alltid som målsättning att bli bättre på vad vi gör och du kommer att bli en del av ett företag med höga ambitioner och nya roliga utmaningar. (Du får även en trevlig kontorshund som kollega.)
Stockholm