Kundomdömen

Vi lever för att hjälpa människor och vi blir alltid mycket glada när våra klienter uttrycker sin uppskattning. Nedan finner du ett axplock av omdömen lämnade av våra klienter.

Tacksam för allt ni har gjort

Jag är evigt tacksam för allt ni har gjort, inte bara ekonomiskt utan också psykiskt. Hoppas innerligt att vi springer på varandra igen.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Johan, Vasastan

Jag har rekommenderat er vidare

Vill säga att vi är och har varit otroligt nöjda med ert arbete. Ni har verkligen gjort ett toppenjobb och jag har rekommenderat er vidare till en vän som tyvärr också hamnat i tvist. Verkligen tacksamma över den hjälp ni gett oss.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Anders och Lisa, Bromma

Vi är oerhört tacksamma

Vi hade en mycket speciell medlem i vår förening, en rättshaverist. Till slut kom vi till vägs ände och tog kontakt med Bostadsjuristerna. Det som för oss hade pågått i över två år löste Bostadsjuristerna smärtfritt och snabbt. Vilken lättnad, går knappt att sätta ord på känslan vi upplevde.

Vi är oerhört tacksamma för all den hjälp vi fick.

Vi rekommenderar varmt Bostadsjuristerna, den ”mindre” byrån, men med stort hjärta och engagemang.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Anders, BRF på Kungsholmen.

Vi är mycket nöjda med arbetet

Vi anlitade Bostadsjuristerna med anledning av fel i badrum i vår nyinköpta bostadsrätt. Felet gällde framför allt felaktigt fall på golvet vilket gjorde att vattnet inte rann ner i golvbrunnen utan samlades i resten av badrummet. På grund av felet kunde vi heller inte teckna en försäkring för lägenheten då försäkringsbolaget inte vill stå för skador som uppkommer till följd av en felaktig byggnation. Den förra ägaren menade att detta inte var dennes ansvar. Vi fick därför hjälp med att kräva förra ägaren på betalning av en totalrenovering vilken var nödvändig för att åtgärda felet. Det hela slutade med en förlikning där den förre ägaren betalade 130 000 kr vilket var en stor del av renoveringskostnaden.

Det blev en hel del kommunikation fram och tillbaka och vi är mycket nöjda med arbetet som lades ned i vårt ärende. Kan varmt rekommendera Bostadsjuristerna som känns väldigt kunniga på området.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Anna och Thomas 25 – Vasastan

Ett strålande jobb och domen gick vår väg!

Vi kontaktade Bostadsjuristerna när vi fått en stämning emot oss efter att vi sålt en bostadsrätt. Köparna hävdade efter en tid att badrummet var vattenskadat och ville att vi skulle stå för reparationen.

Jag och min man bestred med hjälp av Bostadsjuristerna stämningen eftersom vi inte kände till någon skada vid försäljningen.

Under förloppets gång har vi haft en bra kommunikation och det har varit lätt att prata med vårat ombud.

Tvisten kunde inte lösas utan gick till en huvudförhandling. Bostadsjuristerna gjorde ett strålande jobb och domen gick vår väg. Under hela processen har vi fått proffsig hjälp och våra ombud har verkligen lagt ner mycket tid för att hjälpa oss på bästa sätt.

Vi är jättenöjda och rekommenderar starkt Bostadsjuristerna om du hamnar i tvist med någon.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Maria och Karl 45 – Kungsholmen

Sofie är cool

Vi uppskattar att ni kan juridiken och har erfarenhet, vilket gör att vi känner oss trygga. Ni bidrar alltid med en annan vinkel. Ni är tillgängliga, hjälpsamma. Sofie är cool! Vi känner en kontinuitet då Sofie har följt med oss en längre tid. Vi känner stort förtroende!

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

BRF på Lilla Essingen

Det känns tryggt

Vi har anlitat Bostadsjuristerna för bl.a. löpande styrelserådgivning, ordförandeskap på stämmor, nya stadgar och tvistelösning.

Jag gillar att de tänker till; de är inte impulsiva. De är engagerade. Det känns tryggt och vi uppskattar återkopplingarna och de snabba svaren. Det känns tryggt att ha deras stöd i de här frågorna.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

BRF – Söder om söder

Våra jurister verkligen bryr sig

Vi har anlitat Bostadsjuristerna för löpande styrelserådgivning, ordförandeskap vid stämmor, vår vindsbyggnation samt även för tvistelösning med bolaget som bildade vår förening.

I samarbetet med Bostadsjuristerna gillar vi engagemanget och att våra jurister verkligen bryr sig. Vi gillar att de är tillgängliga och har den kompetens som krävs. Det är högt i tak på våra möten och har alltid känts tryggt. Vi är sjukt nöjda och kan verkligen inte önska oss mer.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

BRF – Innerstaden

Den erfarenhet de har kan vi inte få tillgång till på en stor byrå

Vi har anlitat Bostadsjuristerna för att hantera en tvist med en medlem samt med överklagande av ett bygglov.

En liten juristbyrå är attraktiv eftersom vår BRF är liten. Den erfarenhet de har kan vi inte få tillgång till på en stor byrå. Jag har själv vana att beställa från större byråer och vet att våra ärenden där skulle skötas av någon junior jurist. Bostadsjuristerna är betydligt billigare och bättre jämfört med större byrå. De är väldigt resonabla avseende debiteringen. Vi kommer alltid fram per telefon.

De är rakt på sak, duktiga och för vårt syfte finns inga nackdelar.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

BRF – Östermalm

Förslagets alla punkter togs av en enhällig stämma.

Tack Sofie som styrde mötet med humor och kunskap!
Till er från Styrelsen som var med och bidrog till en fin stämma!
Förslagets alla punkter togs av en enhällig stämma.

Ang. stort byggprojekt, förhandling med och utköp av exploatör efter tvist
Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

BRF – Inom tullarna

Jag verkligen fick nån att luta mig mot

Jag stämdes på över 100.000 kr av en oseriös hantverkare. Helt handfallen hittade jag Bostadsjuristerna och kände att jag verkligen fick nån att luta mig mot. Juristerna fick struktur på allt kaos av mellanhavanden mellan mig och hantverkaren och Bostadsjuristernas engagemang gick långt utöver min förväntan. Jag bemöttes både proffsigt och vänligt och även om jag helst sluppit hela den här historien så har det faktiskt varit lärorikt. Dessutom slutade det med att hantverkaren fick betala mig 50.000 kr.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Anna 50 – Östermalm

Tack för en mycket bra kurs

Tack för en mycket bra kurs och information samt en trevlig kväll med mat och dryck!

Efter kurs om råvindsprojekt
Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

BRF – Solna

God expertis, kreativitet och ett stort personligt engagemang

Jag anlitade Bostadsjuristerna i samband med en tvist när vi hyrde en villa i andra hand och jag kan varmt rekommendera Bostadsjuristerna. I mitt fall bidrog de med mycket god expertis, kreativitet och ett stort personligt engagemang, vilket ledde till en god ekonomisk utdelning för mig. Under den långdragna processen upplevde jag att det alltid fanns en lyhördhet för vad som var rimligt kostnadsmässigt mellan oss, vilket resulterade i att jag kunde hålla ut och fortsätta processen tills vi slutligen fick rätt och vann. Bra jobbat!

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Thomas – 37 – Järfälla

Lyhörd och ärlig i sin konsultation

Vi vände oss inledningsvis till Bostadsjuristerna för att få en objektiv bedömning gällande en utförd ombyggnation. Tvisten kom att pågå under flera års tid innan en förlikning slutligen uppnåddes med ett, för oss, positivt resultat. Under denna tid var det alltid lätt att komma i kontakt med vårt ombud Björn Niklasson, som varit både lyhörd och ärlig i sin konsultation. Stödet och hans kunskap har varit ovärderligt.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Elisabeth och Anders 55 – Södermalm

Den kunskap och profession vi behövde i ett komplicerat ämne

Vi är mycket nöjda med kontakt och support från Bostadsjuristerna. De har skött vårt ärende med den kunskap och profession vi behövde i ett komplicerat ämne. Vårat råd till andra är att inte göra något, eller säga något innan man talat med en jurist!

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Tobias och Sanna 35 – Söderort

Lärt mig be lite oftare om vardagsjuridisk hjälp

Jag vill dela med mig av min erfarenhet eftersom jag är mycket nöjd med mitt val av Bostadsjuristerna och Björn Niklasson som mitt ombud.

Jag hade köpt en bostadsrätt som efter endast en månad visade sig ha en ca ett år gammal fuktskada med välutvecklad mögelbildning. Jag kontaktade omgående försäkringsbolaget, mäklaren och säljaren och åtgärdade därefter skadan skyndsamt. Både säljaren och mäklaren nekade till att det funnits någon skada före köpet. Deras fräckhet avgjorde mitt beslut att vända mig till en jurist. Min tanke var att gå ut med en markering till säljaren för att ge honom ett par oroliga nätter så att han aldrig mer skulle försöka sig på fula knep vid försäljningen.

Efter mycket letande på internet kom jag i kontakt med Björn Niklasson hos Bostadsjuristerna, en väldigt kunnig, professionell och erfaren jurist som har klargjort vad jag kan göra, vad det kan kosta och vad jag kan vinna. Jag var mycket nöjd med konsultationen och med den korrespondens som ombudet förde med säljaren.

Saken löstes genom att försäkringsersättning visade sig möjlig att erhålla avseende skadorna. När jag själv har kontaktat försäkringsbolaget för ca två år sedan ville bolaget inte betala med motiveringen att det är en skada som säljaren skall stå för.

Bostadsjuristerna har aldrig lovat mer än de kunde leverera och ändå fick jag mer än jag har förväntat mig. Genom denna hjälp har jag också lärt mig att det är viktigt att be lite oftare om vardagsjuridisk hjälp – med rätt val av rådgivare, vinner man garanterat mer än kostnaden för att ta professionell hjälp.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Kerstin 55 – Södermalm

Proffsigt både gentemot oss men även gentemot motparten

Vi kontaktade Bostadsjuristerna för rådgivning när vi hamnade i diskussion med tidigare ägaren av vårt hus. Vi fick mycket goda råd och hade regelbunden kontakt på telefon och mail med vår jurist vilket underlättade eftersom vi ej bor i Stockholm. Vårt ärende sköttes väldigt proffsigt både gentemot oss men även gentemot motparten. Vi är väldigt nöjda med den hjälp vi fick och kan varmt rekommendera Bostadsjuristerna.

Med vänlig hälsning

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Fredrik 42 – Göteborg

Stor kunskap om allt som rörde min tvist

Jag kände att min jurist besitter stor kunskap om allt som rörde min tvist. Hon var väldigt engagerad i sitt arbete.

Betyg: ★ ★ ★ ★ ★

Anna 50 – Vasastan